Rođeni lider: Strahinja Pavlović spreman za "rat" sa Dancima
Strahinja Pavlović, Foto: Starsport

napred, orlovi

Rođeni lider: Strahinja Pavlović spreman za "rat" sa Dancima

Koliko možemo u Kopenhagenu?

Objavljeno: 18:55h

Srbija i Danska će ponovo odmeriti snage, ovog puta u okviru Lige nacija u nedelju od 18.00 na stadionu "Parken".

Na Evropskom prvenstvu su ove dve selekcije odigrale bez golova, što je značilo eliminaciju "orlova", a sada će se neka nova Srbija suprotstaviti Dancima.

Strahinja Pavlović je trenutno jedan od najiskusnijih u timu Dragana Stojkovića Piksija i kaže da samopouzdanja i motivacije ne manjka.

- Pre utakmice sa Španijom pričao sam na nekoliko mlađih igrača i osetio sam kod njih samopouzdanje i spremnost da daju mnogo reprezentaciju - izjavio je Pavlović.

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlovićfoto: MATHIAS BERGELD / Bildbyran Photo Agency / Profimedia

Zatim se, na pitanje jednog danskog novinara, podsetio meča koji su Srbija i Danska odigrale u Minhenu 25. juna i sporne situacije kada nije dosuđen penal za Srbiju.

- Nisam puno hteo o tome da razmišljam o penalu. Bilo je elemenata, ali sudija to nije tako video. Nisam hteo da tražim nikakav alibi posle te utakmice. Bila je to jako teška utakmica koju uopšte nismo loše odigrali. Bili smo jako blizu gola, da je Jović bio par centimetara iza igrača bio bi priznat gol i mi bi dobili tu utakmicu. Nismo imali dovoljno sreće tada - zaključio je Pavlović.

Bonus video:

00:17

Piksi bacio akreditaciju po završetku

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.